Hvad løvfældende buske foretrækker rådyr?

August 8

Hvad løvfældende buske foretrækker rådyr?

Hvad spiser en sulten rådyr? Svaret er næsten alt. Så hvis du landskabspleje eller tilføje buskads til et område, hvor hjorte er fremherskende, kan du bemærke typerne af løvfældende planter hjorte mest lyst til at gnaske på. En løvfældende plante er defineret som en, der kaster sine blade, frugt eller blomster sæsonmæssigt.

Tegn på hjorte fodring

Der er nogle typer af planter hjorte foretrækker, og andre de bare kan lide ikke. Hvis du spekulerer på, hvis hjorte fodring i et område agter du at landskab, kigge efter planter og stilke, der er brudt eller revet. Hjorte gribe planter i deres mund og rip eller rive grenene, der henviser til, at kaniner og andre små dyr bider dem rent. Derudover ser for hov prints og hjorte ekskrementer til at bestemme, hvis de har fodring. Hjorte er mest aktiv i skumring og daggry.

Buske hjorte foretrækker

Rådyr er meget glade for stedsegrønne Azalea og vil endda tage risikoen for at gå tæt på "menneskelige" områder at spise dem. Nogle planteskoler har rapporteret rådyr kommer inde i deres drivhuse at få RAM på dem. Juniper er en anden busk hjorte virkelig gerne, og hvis de får en chance for de vil spise det ret til jorden. Hjorte også gerne æder kornel buske, cedars, magnolier og Rhododendron.

Unge træer hjorte foretrækker

Visse træer når unge og lav til jorden og busk-lignende betragtes som "top-kvalitet" eller første-valg fødevarer for rådyr. De fleste ahorn træer har søde bark og blade, og er en favorit. Røde ahorn træer er undtagelsen. Hjorte også nyde hickory, Kornel, sumac, aspen og gul birk. Eg, Ask, hvide Birk og troldnødfamilien er udpeget som "medium-kvalitet" fødevarer, hvilket betyder hjorte foretrækker topkvalitet træer men vil spise medium kvalitet dem hvis de top-kvalitet fødevarer ikke er tilgængelige.

Undgå hjorte skader

For at undgå hjorte skader, når landskabspleje, Spørg din Planteskole hvilke planter er frastødende til rådyr. Generelt undgå hjorte planter med blade og bark, der har en stærk lugt, blade, som er slørede, og grene og blomster, som er stikkende.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com