Hvordan til at designe en baggård Oasis

August 9

En baggård oasis afspejler uanset hvilken idé du har i et fredeligt landskab. Du oasis kan omfatte traditionelle japanske landskabspleje, som gifter sig med filosofi med naturlige elementer, eller det kunne være et roligt sted for læsning. Design af enhver form for baggård oasis bør matche gartnerens behov. Meditation rum, udendørs madlavning eller male områder kan indarbejdes i din ønskede design. Derudover kan du bestemme hvor meget værftet renovering skal du planlægge, eller forsøge at bruge eksisterende strukturer og elementer til din oasis.

Instruktioner

•Divide græsplæne i udpegede områder til beskyttelse af personlige oplysninger for visse regioner i gården. Du kan opsætte et espalier for at opdele et område af plænen fra den anden. Plante vinstokke, således at de krybe op din gitter til at skabe yderligere privatlivets fred.

•Plant høje træer, middelhøjde buske og lav-æglæggende bunddække til at oprette interessante teksturer som foreslået af "Coastal Living" magazine. En baggård oasis behøver ikke at ligne et godt manicured græsplæne. I virkeligheden, du vil opnå følelsen af at være i paradis, hvis planterne ser lidt tilgroet, en effekt du vil have, hvis du vælger planter, der vokser til forskellige højder.

•Brug tropiske planter i containere. De fleste områder af landet har ikke et klima som den tropiske region i south Florida. Dog kan du plante tropiske planter i containere og bringe dem inde i løbet af vinteren. Tropiske planter har store løv og farvestrålende blomster, som bidrager med en eksotisk ser til din værftet.

•Installer en vand-funktionen som en dam, vandfald eller lille sø. Vand funktioner skabe dramatiske knudepunkter for plænen. Derudover kan du fylde dem med åkander, koi eller små øer. Mange japanske landskaber bruger vand funktioner for deres evne til at levere en beroligende stemning.

•Sæt havemøbler i områder med god udsigt over græsplænen. Sidde i hver stol og sørg for, at de tilbyder en stor perspektiv til plænen. Desuden giver købe græsplæne møbler fremstillet af naturlige materialer såsom træ møbler til blend problemfrit med resten af landskabet.

Tips & advarsler

  • Køb udendørs opbevaring til din baghave, hvor du kan holde din yndlingsbeskæftigelse materialer såsom bøger, spil eller håndværk.
  • Undgå at installere en vand-funktionen med stillestående vand. Insekter som myg vil lægge æg på overfladen, og du vil have et stort angreb i dage.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com