Sådan foretages fejlfinding af huset termostater

August 10

Sådan foretages fejlfinding af huset termostater

Til sidst, vil dine VVS system sandsynligvis defekt. De fleste HVAC enheder vare mellem 15 og 20 år, men de kan have mindre funktionsfejl før dette. Problemet kunne være med enten HVAC enhed eller termostaten. Det bedste sted at begynde at lede efter problemet er fejlfinding termostaten, da dette er kilden til problemet meget af tiden. Når du foretager fejlfinding af dit hus termostat, hvis problemet stadig ikke kan identificeres, kan det være nødvendigt at kontakte en autoriseret VVS-tekniker.

Instruktioner

•Kontrollér placeringen af termostaten. Hvis den er placeret i en utætte gangen, i nærheden af et vindue eller i nærheden af en anden varmekilde som en ovn, kan disse være årsag til dit funktionssvigt varmesystem. Termostaten skal flyttes, hvis dette er årsagen. Det ideelle sted er et centralt sted, der er ikke i nærheden af et vindue, er ikke udsat for direkte sollys og er ikke udsat for en ekstern varmekilde.

•Drej slukke for strømmen til HVAC enhed ved at slå afbryder i panelet circuit breaker.

•Tag termostaten dække fra termostaten. Enten det vil lirke ud eller du bliver nødt til at fjerne et par skruer før du tager det. Kigge efter en kold eller varm luft udkast kommer fra indenfor muren hulrum. Hvis en sådan findes, skal du muligvis caulk eller tilføje ekstra isolering omkring åbningen.

•Støvposens ud på indersiden af termostaten. Trykluft i en dåse virker fint til at blæse støv ude, eller en regelmæssig fjerkost vil arbejde. Tjekke ledninger for korrosion. Hvis de er tæret, fjerne dem fra terminalen. Fratage nogen korroderede wire tilbage med en wire stripper og afskar den korroderede del. Tilslut det til terminalen.

•Drej magten tilbage til HVAC enhed og gøre en jumper wire, som er et kort stykke ledning, der er strippet i begge ender. Slutte det til "Y" og "G" terminalen. Hvis din ventilator spark på, er din termostat sandsynligvis defekt. Udskift termostaten og problemet skulle være løst.

•Kontakt en kvalificeret VVS tekniker, hvis ingen af de ovenstående forslag løste problemet. Det er højst sandsynligt et internt problem i HVAC leveringsomfanget.

Tips & advarsler

  • Kontrollere filteret HVAC, når fejlfinding af problemer med HVAC-system. Mange gange en snavsede og tilstoppede VVS filter vil forårsage HVAC-system funktionsfejl.
  • Sørg altid for, at strømmen er slukket til HVAC enhed når du tilslutter eller frakobler termostaten. Hvis visse ledningerne ved et uheld trykker på sammen, kan det beskadige HVAC enhed.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com