Hvordan opbygger jeg en tilgængelig dæk-niveau med tærskel?

August 10

Hvordan opbygger jeg en tilgængelig dæk-niveau med tærskel?

Tilføje et dæk ofte præsenteret et problem for dem, der havde brug for hjælp fra en rollator, kørestol eller scooter. Tilgængelig dæk er bygget til niveauet af hjemmets tærskel i stedet for i lag og omfatter en rampe i stedet for trin. Dette tager væk tilgængelighed problemet, giver mulighed for nem adgang. Før du tager på dette projekt, skal du sørge for at få hjælp fra en ven eller nabo.

Instruktioner

Forberedelse og Installation

•Kontrollér en disposition på den udvendige væg i dit hjem ved hjælp af en markør til at skitsere det område, hvor du vil blive knyttet den tilgængelige dæk. Fjerne den udvendige materiale ved hjælp af et værktøj af valg. Undersøge krydsfiner eller andet materiale nedenfor for rådne, løs eller manglende stykker. Udskifte og reparere efter behov for at sikre, at dine dæk vil være stabil og sikker. Dække området med selvklæbende blinkende.

•Build dæk foundation ifølge de lokale bygningsreglementer leveres af din by, planlægning og bygning kontroltjeneste (murværk blokke eller træ post). Start æglæggende den første tværbjælke, der vil støtte gulv bjælker ved at måle tømmer med et målebånd og mærkning tværbjælke med en tømrer square og blyant. Følg de samme trin for de andre tværbjælke. Afskåret længde behov for hver tværbjælke og anvende sealer på hver ende. Bor tre pilot huller omkring 1/2" fra den rand ende.

•Spørg din hjælper til at holde den første tværbjælke mod en ende gulvet strøer. Gøre pilot huller og derefter Fastgør med skruer. Udfør de samme trin på anden enden. Vedhæfte forstærkende beslag på indersiden af fælgen hjørner med negle. Holdning ramme endelig i stand til at sikre alt er firkantet og sikkert med orkanen bånd. Installere resten af strøer, sikring af hver enkelt med et søm i toppen. Vedhæfte en tværbjælke hanger umiddelbart under hver tværbjælke ved hjælp af en gren til hastighed og negle.

•Sæt en anden tværbjælke oven på gulvet strøer i nærheden af bjælker og fastgør med bånd på hver række af bjælker. Holde vedhæfter tværbjælke efter tværbjælke, som du gjorde første indtil indramning er fuldført. Fastgør med negle for ekstra forstærkning. Starter i nærheden af gården, og arbejde dig vej mod hjemmet, placere en pyntede planke flugter med kanten tværbjælke. Bore to huller 1" fra den planke kant gennem tværbjælke og fastgør med skruer. Placer den næste planke mod den første planke, ved hjælp af et søm som din afstand guide, og Gentag indtil alle planker er placeret og fastgjort med skruer. Skær overskydende pyntede.

•Brug et målebånd til at bestemme højden til rampen. Placer et ark af krydsfiner hvor landing pad vil være, fjerne 2" af snavs og lægge grus i dets sted. Skåret ud i bestyrelserne, som du vil bruge som stringere. Måle den udvendige bredde af rampen og skære en 1"-af-6" i overensstemmelse hermed. Tillægge strøer stringere. Tage rampe og firkantet det med dækket. Placere en spiken på dækket og bore reference huller før du fjerner. Skrue en facet strip på enderne af stringere. Tillade en 1" udhæng på dækket til at forbinde stringere.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com