Hvad er nogle hjem retsmidler for fosfat fjernelse fra Swimming Pools?

August 12

Hvad er nogle hjem retsmidler for fosfat fjernelse fra Swimming Pools?

Fosfat i swimming pools, kombineret med sollys, fremmer algevækst. Små mængder af alger er indført i bassinvandet på forskellige måder, såsom på nedfaldne blade, og fosfater er næringsstoffer algerne bruger til at vokse i bassinvandet. At fjerne fosfater fra bassinvandet kan gøres uden brug af særlige kemikalier.

Reducere organisk materiale

Fosfater komme fra nedbrydning af organisk stof i bassinvandet. Døde blade, insekter, sved, menneskelige hudceller og endda regnvand producere fosfater ved forfald. En måde at reducere niveauet af fosfater i en pool uden brug af kemikalier er ved at tage forholdsregler, såsom brusebad for at fjerne døde hudceller og sweat før de går ind i puljen. Nogle gødning indeholder fosfater for plantevækst, så skal du ikke bruge disse gødninger omkring poolområdet. Vinden kan blæse gødning rester i bassinvandet.

Vedligeholdelse

Skumme poolen regelmæssigt og rense skummer out hjælper forhindre organisk materiale fra rådnende i bassinvandet. Støvsugning bunden opfanger sunkne rådnende sagen skummer savnet. En pool dække hjælper med at forhindre snavs i at trænge ind i pool, men ejeren skal fjerne dækslet korrekt; i modsat fald vil sagen på toppen glide ind i puljen. Mens en vand filtrering system reducerer fosfat niveauer lidt, metoden er ikke helt effektiv på egen hånd. De døende alger i filteret frigiver fosfat tilbage i vandet. Check og rengør vandfiltrering systemer regelmæssigt.

Tips

Dæk og andre hævet områder omkring poolen kan være en kilde til fosfater. Dækker swimmingpoolen når rengøring et dæk eller hævet område kan forhindre afstrømning af vand og snavs ind i puljen.

Der er særlige fjernelse af fosfat produkter på markedet hvis puljen allerede har en svær fosfat problem. Både aluminium og produkter på basis af lanthan fjerner fosfat fra vand, med lanthan forbindelser bliver nemmere at bruge. Nogle pool test kits kan teste fosfat niveauer. Niveauer højere end 2000 milliardtedele måske kræver brug af en aluminium eller lanthan-baserede remover.

Chokerende advarsel

"Chokerende" puljen er en fælles hjem afhjælpe, som de fleste pool ejere har klor på hånden. Ejeren sætter en stor mængde af klor, en kortsigtet algaecide, ind i puljen på én gang. Selvom chokket vil dræbe nogle alger i øjeblikket i poolen, vil klor ikke reducere niveauet af fosfater. Når klor niveau dråber, fosfater vil give de nødvendige betingelser for algevækst igen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com