Organisere ideer for drengens soveværelser

September 22

Organisere ideer for drengens soveværelser

Sammen med lektier udgør sport og samvær, en drengs liv kommer papirer, bordtennisbat og sneakers, der fylder sit soveværelse. "Rent værelse" kan oversætte for at "Skjule rod under din seng og i dit skab." Din dreng tilbringer formentlig cirka en time en dag søger ting han ikke kan finde på grund af rod i sit værelse, ifølge "Newsweek" magasin. Kroge, bøtter og reoler tilføje en følelse af ordre til en drengs soveværelse uden at tage væk fra hans personlige rum.

Kroge

Undertiden forlade drengene messer, fordi de ønsker tingene skal være lette at finde. Din søn kan for eksempel spørge hvorfor han bør sætte sin rygsæk i skabet, når han griber det hver dag for at gå i skole. Det samme kan siges for hans jakker, baseball mitt eller sport kasketter. Forhandle et kompromis mellem dine to synspunkter: hænge et sæt af kroge på væggen i sit soveværelse for ham til at hænge disse emner, så snart han kommer ind. De vil være væk fra gulvet, og han vil være i stand til at få fat i dem på sin vej ud af døren.

Gennemsigtig skuffer

Som med rygsække og jakker, kan din søn efterlade skoleartikler, film og cd'er liggende omkring sit soveværelse, således at de er let for ham at finde. Køb et sæt af gennemsigtige plastik organisering skuffer for ham at placere disse ejendele i og stadig være i stand til at se dem. Sådanne skuffer har ofte hjul, så han vil være i stand til at flytte den rundt i lokalet, hvor han brug for det på tidspunktet (til sit skrivebord for hjemmearbejde eller i sin seng for at finde en CD, for eksempel). Vælge blå, grønne eller røde skuffer til at matche dekorationer i hans værelse.

Hylder

Hylderne er på mere end bøger. Sport, underholdning og endda tøj passer pænt på hylderne. Montere hylder på væggen i din søns værelse i en højde hvor han kan nå dem. Det vil være ude af sin vej indtil han har brug for noget, og han kan hænge billeder og to-do lister på dens sider. Placer en trådhylde i hans plads til tøj, så luft kan strømme gennem rum og forhindre lugt. Disse findes i skab størrelser, hvor han kan placere sine sko samt sin sport bolde.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com