Hvordan at vide, hvis din stuk er et godt stykke arbejde?

August 13

Hvordan at vide, hvis din stuk er et godt stykke arbejde?

Stuk synes at være bare mudder glattede på en overflade, men en masse arbejde går til at installere en stuk overflade. Et korrekt anvendt stuk facade bør ser ens ud, har minimal afbrydelser i hele dens overflade og korrekt overholde ledninger. Mange tegn, der indikerer dårlig udførelse kan også være tegn på andre spørgsmål ikke er direkte relateret til den faktiske anvendelse af stuk. En god stuk job kan vare op til 100 år.

Instruktioner

•Look for bred revner i stuk. Revner i stuk kan være forårsaget af dårlig anvendelse, varme eller afregning. Hårfine revner er ikke større end 1/32 tommer og er normalt forårsaget af afregning eller forskellige stuk tykkelse. De er normalt ikke et tegn på dårlig stuk job. Større revner kan være et tegn på en dårlig stuk job, og er undertiden forårsaget af stuk tørring for hurtigt i varmt vejr eller dårlig program. For at undgå revner for hurtig tørring, våd stuk hver to timer mens anvendelse i varmt vejr at forhindre hurtig tørring.

•Søge for huller i stuk. Der bør være nogen huller i stuk; huller vises ofte, når stuk ikke blev anvendt korrekt til overfladen.

•Look over hele overfladen for nogen indlysende buler eller pletter af stuk, der ser ud af sted. Stuk er ikke typisk anvendt for at kigge endnu, men ujævnheder skal ser ens ud. En dårlig stuk job giver mulighed for specifikke pletter af stuk at stå dramatisk imod resten.

•Spot stuk stykker på jorden. Stuk bør ikke bryde væk og falde til jorden, medmindre Parlamentet har været i et jordskælv. Stykker af stuk, der har brudt væk er et tegn på dårlig udførelse og et tegn på at stuk ikke var korrekt blandet eller levet op til overfladen.

•Indstil hvis malingen er færdig blev anvendt korrekt. Før maleriet stuk, skal fugt i materialet have lov til at fordampe; Dette vil tage 4-5 uger. Hvis maling blev anvendt på stuk lige væk, materialet vil absorbere malingen og det kunne forhindre det fra hærdning korrekt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com