Om Push plæneklipperen vinger

August 13

Om Push plæneklipperen vinger

Push slåmaskiner (både manuel og gasdrevne modeller) afhænger af at have skarpe knive til at få arbejdet gjort. Fordi skarpe knive skære mere effektivt end kedelig, er det i brugerens interesse at bevare deres skarphed. Naturligvis i det daglige brug, disse vinger ikke kun klippe græsset, men også ende med slående fremmedlegemer (som sten, pinde og legetøj), som alle bidrager til at mindske deres effektivitet.

Typer

Der er to typer af push slåmaskiner: Tryk og traditionelle, ikke-drevne plæneklippere og tryk og gas-drevne plæneklippere. De ikke-drevne typer har en række vinger anbragt i en cylindrisk form, og er drevet af gammeldags knofedt. Gas-drevne plæneklippere har et enkelt blad (selvom nogle kommercielle-grade slåmaskiner har flere knive), og har små motorer (normalt under 5 HP) og vinger, der roterer i et tempo, der overstiger 3500 RPM.

Effekter

Skarphed vingerne på en push plæneklipperen er lig skarphed en kniv. Ved hjælp af en slibning sten, gå langs hver side af bladet flere gange. På en power plæneklipper, skal bladet aldrig blive skærpet mens knyttet til plæneklipperen. For at fjerne bladet, vippe plæneklipperen op på sin baghjulene og bruge en skralde sæt med den ene hånd mens holding klingen støt med anden hånden. Når du har fjernet klingen, inspicere den for at afgøre, om skarphed eller erstatte det er den bedste fremgangsmåde.

Overvejelser

Hvilken type af plæneklipper er bedst for dig, afhænger af størrelsen af din værftet, hvor meget arbejde du er villig til at forbruge i skære græsplænen og hvordan øko-venlige du ønsker at være. For alle, men de mindste græsplæner (eller den højeste grad af øko-ansvar) er en gas-drevet plæneklipper normalt det bedste værktøj til jobbet.

Advarsel

Vingerne af en ikke-drevet græsslåmaskine er skarp, så aldrig arbejde på en uden at bære lange ærmer og læderhandsker. Hvis samlingen blade har en låsning funktion, gør det muligt, at holde bladet fra drejning. Når skarphed bladet af en gas-drevet plæneklipper, altid afbryde tændrøret først. Undgå også at dreje maskinen op og ned, da dette kan forårsage en benzin spill. Som med en push plæneklipperen, bør du bære læderhandsker og lange ærmer.

Ekspert indsigt

I mange tilfælde er det langt mere effektivt (med hensyn til både penge og tid) til at erstatte en kedelig eller beskadigede blade end for at skærpe det. Lære når at bruger den tid at genoprette en klinge--i stedet for at smide håndklædet i ringen og start over--vil udbetale udbytte, så at have en ekstra bladet på den rigtige størrelse på side er altid en god idé.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com