Tid at omplante Azalea

August 14

Tid at omplante Azalea

Azalea og Rhododendron vokser i en række farver, størrelser og vaner, men altid opretholde lignende levetid og voksende behov. Azalea live i mange år og vokse op til 20 fod høje i nogle situationer. Deres levetid, voksende krav og størrelse ofte betyder, at de vil savn omplantning bedre eller større steder. Transplantationen disse buske omhyggeligt for bedste succes.

Sæson

Transplantation Azalea i deres hvilende periode for den nemmeste og mest stress-fri proces. Flytte en azalea i tidlige forår, før nye vækst starter. I varmere US Department of Agriculture voksende zoner 8-10, skal du flytte Azalea i efteråret når de går hvilende for vinteren. Den amerikanske nationale Arboretet anbefaler falder som den nemmeste transplantation tid for Azalea og advarer mod omplantning i temperaturer over 80 grader F.

Nyt Site

Vælg og forberede en passende nye websted, før du graver op azalea. Finde et sted med lys til moderat skygge eller filtreret solen hele dagen, hurtig året rundt dræning, passende luftbevægelse og mindst 5 til 6 fod af plads. Azalea brænde i fuld sol og kræver plads og luft for succesfulde vækst. At vælge et stort websted nu eliminerer behovet for hyppige omplantning.

Jordbearbejdning

Forbered jorden før tid for disse syre-elskende planter. Clemson Cooperative forlængelse tyder quick-dræning, løs jord til Azalea, med højt indhold af organiske stoffer og en pH på 4,5 til 6.0. Ohio State University udvidelse konstaterer Azalea mislykkes i tyk, stramt eller lerjord og foreslår et forhold på 50 procent økologisk ændring 50 procent naturlige jord. Grave i top 12 inches af jord i en 3-fod torv og drej 12 inches af organisk kompost, pine bark mulch, sphagnum eller blad skimmel i den naturlige jordbund. Ændringsforslaget tilføjer sure ernæring og fugt fastholdelse til jorden.

Transplantation

Begynde transplantation i tidligt om morgenen, når jord og azalea er fugtig med dug. Morgen transplantationer holde bushen og dens rødder fugtig og sikker under processen. Grave i jorden 12 til 18 inches fra stammen af bush til at lokalisere rodklumpen, og grave i rødder at fjerne hele systemet. Plant azalea på den samme dybde i den nye plantning placering. Vand busk med 1/2 gallon af vand til at slå sig ned i jorden, så lå 3 inches af økologiske muld på jorden rundt i bushen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com