Hvordan til at skære træ Trim

August 14

Træ trim er prikken over i'et til dør og vindue trim, baseboards, stol skinner og kroneformen. Fordi trim er så synlig i et rum, skal dimensionering og installation overvejes nøje. For at fuldføre nedskæringer på wood trim, vil du behøver en bispehue boks og en bispehue så for at gøre præcision 45 grader eller 90-graders vinkel nedskæringer for din hjørner.

Instruktioner

•Measure længde behov for den færdige skåret med din målebånd, gør kvoter for din vinklet mitre cut. Markere den målte længde på træ trim med en blyant. Brug din vinkelmåler til at markere en 45-graders eller 90-graders vinkel for hver gering hjørne.

•Læg ryggen af træ trim på den flade del af boksen mitre for et vindue eller dør beklædning; Placer bagsiden af trim mod lodret hegnet af boksen mitre for sokler. Placer den træ trim hovedet i boksen mitre, trykker mod den flade overflade og hegn, for kroneformen.

•Line op 45 grader eller 90-graders mærket på træ trim med 45-graders eller 90-graders slot i boksen mitre. Placer din sav i slidsen, 45 grader eller 90 grader, trække det tilbage på et træ trim og derefter skubbe det frem på træ trim for at starte snittet. Fortsætte savning frem og tilbage indtil træ trim cut er fuldført.

•Gentag denne proces for hvert stykke af trim du. Bruge en træ fil, hvis det er nødvendigt, at justere og udjævne kanter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com