Løsninger til et hus med alle slagge blok vægge

August 15

Løsninger til et hus med alle slagge blok vægge

Et hus med vægge lavet udelukkende af aske blokke er bestemt robust og kan modstå meget. Dog slagge blok vægge kan være ganske en skamplet for byen, der er en konkret design challenge. Der er strategiske måder at du kan camouflere disse vægge, at aske blokke mindre mærkbar til dig selv og andre.

Maleteknikker

Omhyggelig maleri og planlægning er en enkel, grundlæggende måde at skjule slagge blok vægge. For eksempel, købe stenciler, der vil tillade dig at tegne og male en faux murstensfacade. Dette vil forvandle din slagge blok vægge fra noget uønsket til noget misundelsesværdigt, at gøre det synes som om du har udsat mursten. Du kunne også male en enorm vægmaleri på alle dine slagge blok vægge. Gæster og besøgende vil blive så ramt af de billeder, du har trukket, er ingen tilbøjelige til at mærke aske blokke.

Stof paneler

Stof paneler vil skjule slagge blok helt og har en varmende effekt i rummet. Slagge blok kan gøre et rum synes koldere og mindre gæstfrie, end det egentlig er. Paneler af stof helt eliminere denne effekt og giver rummet en ekstra følelse af tekstur og hygge. Plus, de er virkelig enkel at installere. For eksempel, hænge stænger langs hvor væggene mødes loftet eller installere strimler af Velcro tape øverst på lofterne. Derefter vedhæfte simpelthen lange paneler af stof, der er lang nok til at opfylde gulvet, men ikke overstiger det. Vælg flere farver eller bare en.

Boremaskine og hænge

Investere i en boremaskine med et borehoved, der vil trænge ind i cement. Bore skruer i slagge blok, så du kan hænge indrammede billeder, malerier og plakater. Et stort udvalg af dekorative elementer kan nemt skjule væggene. Dog vil du nødt til at være aggressive i at vælge et stort antal udskrifter og artikler til at hænge, så du skjule størstedelen af væggen. Du kan også installere hylder til den resterende plads. Dette vil ikke kun ubesværet skjule aske blokke, men give dig ekstra lagerplads.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com