Bitternut Hickory træ ændre farver i efteråret?

August 15

Bitternut hickory (Carya cordiformis) er en nær slægtning af pecan. Native til en stor flade af USA øst for 100 meridianen, den producerer små nødder, der er spiselige, men ofte er for bitter og astringerende til en behagelig oplevelse. Bitternut hickory er den mest udbredte af alle hickories i den østlige hårdttræ skov. Må ikke forveksle det med en fætter, butternut (Juglans cinerea), som viser lignende blade og producerer sødere smag fedtet nødder.

Efterår blade

Bitternut hickory bladene ændre langsomt fra lys grøn til gul i efteråret. Ved første, grøn baldakin ser sprøjtede med bleggul eller et træ med grønne blade gemmer sig mere gulnet blade længere tilbage på grenene. Langsomt, de grønlige toner forsvinde og hele træet bliver gul til gylden gul. Den efterårsløv er en af de mest attraktive dekorative elementer i bitternut, ifølge University of Connecticut Plantedatabasen.

Faktorer, der påvirker efterår farve

Vejret spiller en nøglerolle falder løv display udvikling. En tør sommer eller langvarig tørke begrænser antallet og kvaliteten af blade. Som sommeren slutter, kan træet tidligt gul og drop blade til at bevare fugt. De resterende blade kan slå gule senere i efteråret, men normalt ikke så levende som om træet var sund og energisk efter en sommer med rigelig jordfugtighed. Cool efterår temperaturer og solrige dage også intensivere bladenes gule pigmentering. Overskyet, regnfuldt og varm falls gør skærmen mindre levende.

Blade

Selv før bladene tænder fra grøn til gul i efteråret, bitternut hickory blade er attraktive og skabe en medium til grove, pjusket tekstur på træet. Hver sammensatte blade foranstaltninger 6 til 10 inches lang med fem til ni Småbladene. Hver spids oval indlægsseddel, 3 til 6 inches lang, har skarpt takkede kanter. Bladet har altid en indlægsseddel for enden med fire, seks eller otte par af småblade længere ned på bladstilk.

Om Bitternut Hickory

Bitternut hickory er en stor, løvfældende skygge træ, der udfører bedst i en dyb, frugtbar jord på et solrigt sted. Den modnes med en oprejst, men uregelmæssig baldakin, der er generelt en takkede cylinder. Et fuldt udvoksede træ er 50 til 75 fod høj og 30 til 40 fod bred. Bitternuts er sjældent plantes, men ofte bevaret hvis stødt på land med huse bygget på det. De faldende blade og nødder i efteråret er rodet, men skønheden i træet, herunder efterår farve, er et aktiv opvejer eventuelle forpligtelser, ifølge amerikanske woody plant ekspert Michael Dirr af University of Georgia.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com