Hvordan man laver konkrete ornamenter til gården

August 16

Hvordan man laver konkrete ornamenter til gården

Konkrete værftet ornamenter kan tilføje en robust endnu finurlig element til din landskab. Du kan kaste konkrete ornamenter til gården ved hjælp af en række elementer til at forme mold. Store blade fra en banan træ eller en elefant øre plante gøre velskabt forme for birdbaths, mens wastebaskets og skåle kan forme forme for konkrete have plantageejere. Bottom line, hvis du kan oprette figuren i en bunke af fugtigt sand, kan du kaste en konkret ornament til din værftet.

Instruktioner

•Kontrollér, en stor bunke af fugtig sand på en flad arbejdsbord eller på din indkørsel. Du kan bruge to savbukke med en plade af krydsfiner på toppen som dit arbejdsbord. Sørg for at du har nem adgang til alle sider af den sand bunke.

•Shape sand i en gravhøj, der er mindst 3 inches højere end højden af formen ornament. Sandstøbning vil ikke afhente snørklede af et ornament mønster, så koncentrere sig om udformningen af pynten. F.eks. en metal stjerne er en oplagt kandidat til en sand casting skimmel, som figuren er meget karakteristisk. Hvis stjernen har udskæringer eller præget designs på overfladen, er chancerne, at dekorationer ikke vil overføre godt til sandet.

•Skub ornament skimmel ansigt i midten af fugtig sand højen. Undlad at trykke ornament hele vejen til tabellen. Forlade mindst 2 inches af sand mellem pynten og tabellen. Fjerne pynten fra sand bunken.

•Sculpt indtryk i sand bunken med dine hænder til at udjævne eventuelle revner eller til at udfylde eventuelle sprækker, hvor sandet mister sin form. Betonen vil udfylde enhver konkave åbning i fugtigt sand, så sørg for at indtrykket ligner formen af pynten. Dække indtrykket med plastfolie. Tryk på plast wrap i indtryk i overensstemmelse med figuren ornament.

•Spray plast med non-stick madlavning spray. Du kan også bruge en kommercielt tilgængelig konkrete frigivelse agent.

•Mix konkrete topping blandes med vand i en spand ifølge pakke retninger. Topping mix er glat, i modsætning til andre typer af konkrete blandinger.

•Fyld indtryk i sandet med beton topping mix. Hæld mix direkte på plast wrap. Tamp mix, som du hælder det til at fylde i luft lommer og til at holde det glat. Klappe de fugtige sand vægge, som skulle hjælpe med at holde formen.

•Lad beton i sand til wet-kur i tre til fire dage. Fjerne den konkrete ornament fra busken og lad det tørre helt i op til en uge.

Tips & advarsler

  • Dekorere den konkrete ornament med akryl maling eller pletten når det er helt tørt.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com