Hvad kan jeg bruge i stedet for blegemiddel for desinfektion?

August 16

Hvad kan jeg bruge i stedet for blegemiddel for desinfektion?

Desinfektion er processen med at dræbe bakterier, der potentielt kan forårsage sygdom, mens regelmæssig husholdningsbrug rengøring kun fjerner skidt og snavs. Begge processer er vigtige for opretholdelsen af en sund, ren hjem. Desinficere badeværelser og køkkener ofte, især under kolde og influenza sæsonen, eller hvis du har små børn eller ældre mennesker i dit hjem, der er mere udsatte for alvorlig sygdom. Hydrogenperoxid og eddike dræber effektivt bakterier, især når det opvarmes, hvis du vil undgå klor blegemiddel sanitizers.

Brintoverilte

Til at desinficere overflader, varme ufortyndet brintoverilte i en gryde til 130 grader Fahrenheit. Hæld brintoverilte omhyggeligt gennem en tragt i en sprayflaske. Spray hårde overflader med varmt hydrogenperoxid og vent et minut før aftørring med en ren papirserviet. Alternativt, spray stuetemperatur brintoverilte på overfladen og vente 10 minutter. Opvarmet hydrogenperoxid dræber effektivt over 99 procent af Listeria, e. coli og Salmonella bakterier. Uopvarmede hydrogenperoxid er effektiv på e. coli og Salmonella, men dræber ikke Listeria.

Eddike

Eddike, opvarmes og sprayes på hårde overflader, ødelægger Listeria, e. coli og Listeria efter ét minut. Stuetemperatur eddike sprøjtes på hårde overflader kun dræber Salmonella, selv efter 10 minutter. Bagepulver er ineffektiv som en sanitizer.

Overvejelser

Sanitizing fjerner ikke, skidt og snavs. Før desinfektion en overflade, vaske det med en generel alle formål renere eller sæbevand vand. Bland 1 tsk blegemiddel for at desinficere ved hjælp af klor blegemiddel, med 1 qt. vand. Gør en ny løsning og gemme produktet i et mørkt sted. Undgå duftende klor blegemiddel, der ikke er mad-safe, for desinfektion køkken områder. Når der træffes beslutning om at bruge klor blegemiddel eller et andet produkt for desinfektion, afvejes de potentielle miljømæssige risici ved at bruge klor blegemiddel mod reduceret effektiviteten af andre lægemidler.

Regelmæssig rengøring

Flere naturlige produkter er særdeles effektiv til daglig rengøring. For en generel rengøring produkt, Bland 1/2 kop eddike, 2 tsk borax og 1 qt. vand i en sprayflaske. Spray løsningen på hårde overflader til at fjerne mug, snavs og fedt. Bruge brintoverilte til ren badeforhæng, gulve og bordplader. Brintoverilte bliver ineffektiv, når det udsættes for lys, så opbevares i en mørk flaske.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com