Effekten af kompost på tomater

August 16

Effekten af kompost på tomater

Tomater skal vokse i jorden med tunge organisk materiale indarbejdet. Kompost giver den perfekte mulighed for at forbedre jordbundens sammensætning og føje dens fordele til anlægget. Næringsstof leveret til jorden for optagelse af anlægget vil variere afhængig af typen af kompost. Samlet set kompost er en gavnlig organisk materiale, der kan øge jord tilth og tekstur, og hjælper med at spare på vandet. De næringsstoffer fordelene ved kompost er under nogle tvivl og har været genstand for undersøgelse. En kompost består af endnu en levedygtig organisk materiale, som har undergået en delvis nedbrydning. Dette kan betyde, det har mindre næringsstof resterende.

Tørre og skyde vægt

Kompost-dyrket tomater opleve et fald i skyde vægt og en stigning i tørvægt. Tørvægt er fundet efter Tørreanlæg på 80 grader Fahrenheit. Det hjælper med at bestemme, hvor meget cellevækst er faktisk opstået ved at fjerne vandindholdet fra ligningen. Planter fodret med en kompost tea som en jord gennembløde og som et Blandtegning feed faktisk voksede til to gange størrelsen af en plante, der er fodret med bare vand, som ville indikere svaret er mere gunstige i flydende form end tørstof.

Rødder

Det amerikanske samfund Mikrobiologi gennemført en undersøgelse, der omfattede tomater dyrket i gradvist stigende niveauer af kompost. De tomater, der blev dyrket i fuld kompost havde en højere rate af rødder og root vægt. De højere priser af organisk materiale i kompost påvirket af næringsstof ophobning fra rødderne, og planterne havde en højere mængde kvælstof og kalium.

Mikroorganismer

Tomatplanter, der voksede i høje koncentrationer af kompost er mindre modstandsdygtige over for de almindelige sygdomme, der plager dem. Samlet set blev planten evne til at forsvare sig mod sygdom reduceret med næsten halvdelen. Dog indeholdt jorden, selv høje niveauer af gavnlige mikrober. En University of Connecticut undersøgelse fandt ingen forskel i satserne for Anthracnose, en fælles sygdom, i en tomat plot med kompost ændringsforslag. Men, nogle tilbageførsel af satsen for bakteriel sygdom blev fundet i de komposteret jord. Der er en klar sammenhæng mellem kompost og mikroorganismer, der stopper rod patogener, rapporter American Society for Mikrobiologi. De modstridende oplysninger i alle disse rapporter fører til den konklusion, at yderligere undersøgelse er påkrævet.

Frugtproduktion

University of Connecticut retssagen fandt også, at kompost-ændret tomater modnet hurtigere af tre uger. De anfører også, at kompost resulterer i øget udbytte. Øget kompost indhold blev anset for at forbedre frugt produktionen af tomater i en North Carolina State University undersøgelse om kommunale deponeringsanlæg kompost. Højt kvælstof niveau af kompost menes at være årsagen som kvælstof tilskynder frugt sæt. Brugen af kompost tea i jord drenches og Blandtegning sprays øge frugtproduktion af tomatplanter betydeligt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com