Hvordan at reparere en boks til elektriske sikringer

August 18

Hvordan at reparere en boks til elektriske sikringer

Fuse kasser, ligesom andre forældede teknologier, er blevet erstattet af den nye og forbedrede i form af afbrydere. Husholdningernes fuse paneler kan opretholdes, nemlig skik, installeret, forudsat at ledningsnet er stadig sikkert og funktionel. Når Edison stil sikringsholdere ikke længere give pålidelige aktuelle, eller begynder at poppe sikringer uden en overbelastning på kredsløbet, er det tid til at foretage reparationer til boksen. For at undgå at erstatte hele panelet, skal du installere den samme type stikkontakt, der oprindeligt var i boksen.

Instruktioner

•Test alle kredsløb i huset ved at sætte dem under belastning. Tilslut lamper, apparater og lignende og tænde alle lysene. Nogen lys, der blafrer, nægter at komme på eller pop sikringen er på kredsløb, der er kandidater til reparation. Fjern sikringer en ad gangen, at bemærke, hvor lys og andre elektriske enheder mister magten, til at bestemme, hvilke fuse giver strøm til hvilke dele af huset. Markere dem på et stykke papir og tape det på indersiden af sikringsboksen for fremtidig reference.

•Look for en løftestang på sikringsboksen eller en separat boks med et stort håndtag switch markeret og slukkes. Trække kontakten til sænket stilling at slukke på hovedafbryderen. Teste flere lys for at sikre, at strømmen er afbrudt. Ringe til elselskabet for at midlertidigt slukke strømmen i tilfælde, hvor ingen klart mærket Afbryd forbindelsen er tilgængelig.

•Locate den sikring, der forårsagede problemer og twist sikringen mod uret for at fjerne den. Skinne en lys ind i bunden af soklen, som ligner fatning i en lampe eller lampen. Find skruer i bunden af stikket; der vil være en eller to. Brug en skruetrækker til at fjerne skruerne og trække stikket fra panelet til at afsløre ledninger nedenunder. Lirke stædig stikkontakter fra panelet med en flad skruetrækker.

•Undersøg ledninger for Brænd mærker; som isoleringen er intakt og ledninger vises i god stand, fortsætte med reparation. Kontakt en elektriker, hvis tegn på yderligere problemer findes. Bruge en skruetrækker til at løsne skruerne på bunden af soklen holde ledningerne på plads og fjerne stikket fra ledningerne. Inspicere området bag socket for tegn på vandskade eller rust. Noter til at inspicere taget, hvis tegn på vand er til stede. Gøre brug for tag reparationer så hurtigt som muligt at forebygge fremtidige problemer.

•Slip enderne af ledningerne i kontakterne på bunden af nye socket. Stram skruerne med skruetrækker til at forankre ledningerne på plads. Glide stikket tilbage i hullet i panelet og tråd skruer i bunden af stikket ind i tråde på bagsiden af panelet, som med den originale stik. Spænd dem med skruetrækkeren.

•Udskift sikringen med en sikring af den samme strømstyrke som originalen. Typisk husholdningsbrug kredsløb vil være sammenvokset med en 15 amp sikring. Drej det med uret for at installere den. Gendanne den største magt ved at skubbe kontakten til positionen on, eller ringe til elselskabet for at få magt genoprettet. Test kredsløb for at sikre, at det fungerer korrekt. Noter at reparationen og den dato, hvor det blev gjort på fuse kort du lavede i trin 1.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com