Sådan reparation en Leaky Moen håndvasken vandhane

August 19

En utæt Moen hane forårsager problemer for din vask, da våde håndvask er grobund for mug eller svamp, og alle dem, der falder vil koste penge, hvis du betaler for dit vand af gallon. Heldigvis, dette problem er nemt nok for den gennemsnitlige handyperson til at lave. Uden hjælp fra en blikkenslager eller entreprenør, kan du stoppe lækager ved at udskifte patronen i vandhanen. Det tager cirka en halv time med de mest basale værktøjer.

Instruktioner

•Shut vand ventiler på rørene fører til vandhanen, placeret under dit køkken sink, ved at dreje dem mod uret.

•Tag ud plastik stik på bagsiden af hane og skru Allen skrue under det med en unbrakonøgle. Træk op i håndtaget for at fjerne det fra hanen.

•Drej tud holderen mod uret og trække det ud af vandhanen. Skru låsemøtrikken, under tuden holderen, med en kanal lås tang, ved at dreje det mod uret. Tag patronen af gribende slutningen med tænger og trække det ud af vandhanen.

•Læg en ny patron til vandhanen. Returnere holderen møtrikken til toppen af vandhanen og spænd det ned til sikker patronen på plads. Stramme med hånden, eller anvende blide tryk med en tang. Udskifte tuden holderen og håndtag. Montér håndtaget ved at stramme skruen i ryggen med en unbrakonøgle.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com