Små træer til terrasser

August 20

Din terrasse kan være det perfekte sted at nyde en solrig eftermiddag eller slappe af efter en lang dag på arbejde, så det skal være en behagelig område. Enhver terrasse kan forbedres ved tilsætning af nogle natur, og lille gårdhave mellemstore træer er det perfekte eksempel. Et par små træer bør gives vederlag, når Indret din terrasse med planteliv.

Japansk ahorn træ

Dette træ vil tilbyde nogle farve og vitalitet til din terrasse. Bladene kan variere fra en dyb grøn til en slående røde og blive en genstand for interesse for enhver gårdhave. For en pæn look er det tilrådeligt at beskære grene, fordi træerne vil vokse voldsomt.

Når du køber en japansk ahorn træ, er det vigtigt at holde det i samme plante puljen, som det kom, da det kræver den særlige slags jord, hvor det blev plantet. Denne særlige træ lider også, i de koldere måneder så det er værd at tjekke online om området hvor du bor vil støtte den.

Sweet Bay

Bladene af dette særlige træ kan bruges som urter, men at dyd er sekundære til er æstetiske værdi. Når pænt beskæres, byder sød bugten træ på en smuk lille busk saftig grønne blade stående på omkring 4 fødder, der gør det værd at overveje, når de køber gårdhave træer.

Mount Fuji Cherry Tree

Mount Fuji cherry tree tilbyder en behagelig akkompagnement til en gårdhave med sin lyse, friske pastel-pink farver og dens duftende aroma. Du kan forvente den træ virkelig begynde blomstrende omkring foråret og sommeren din terrasse har en diminutiv, men smukke, kirsebærtræ på din terrasse.

Golden tårer

Grene af gyldne blomster synes at drapere fra dette træ, giver det navnet "golden tårer /" på grund af draperinger grenene lidt tilfældige karakter kan det være svært at beskære dette træ pænt, men bladene er lyse og smukke, og træet er meget velduftende i fuldt flor, så det vil være en behagelig all-round tilføjelse til terrasse-området.

Blå kanin grædende træ

Blå kanin grædende træ ville være en meget lille tilføjelse til en gårdhave, men den er fuld af karakter. Dens grene hænge bortrejst af den træ, skabe buer af små blå blade stammer fra stammen. Træet står på mindre end to meter, så dette træ kunne betragtes, især hvis du har en relativt lille gårdhave.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com