Sådan Design din egen dæk til skala

August 20

Sådan Design din egen dæk til skala

Oprettelse af dit eget dæk design er den eneste måde at sikre en virkelig brugerdefinerede layout, der passer til dine behov og passer til dit budget. Et dæk er en udendørs udvidelse af din bolig. Når udstikker designet vil du tage alle dine udendørs aktiviteter i betragtning. For dæk, der anvendes til udendørs spisning, er vedlægge dækket til huset med en indgang i nærheden af køkkenet åbner ud til det bekvemt. Sørg for at give tilstrækkelig plads for bænke og borde.

Instruktioner

•Kontroller indsatserne i jorden i hvert hjørne af området for at være besat af dine dæk. Binde mason's sejlgarn mellem stakes at skitsere kanten af dækket. Gå over plads til at få en fornemmelse for det og foretage de nødvendige justeringer.

•Sketch disposition på en tomt stykke papir. Skrive dimensionen af hver linje ud for. Bemærk også trapper og indbygget siddepladser holdninger.

•Measure nogen tilstødende vægge eller andre større byggerier eller landskab byder på nær dækket. Føje dem til skitse med dimensioner.

•Draw omridset af din foreslåede dæk på et stort ark millimeterpapir ved hjælp af en lineal. Bruge en skala af en tomme til hver fod, tegne alle linjer til længde efter de dimensioner, du skrev på din oprindelige skitse.

•Tilføj tilstødende vægge og andre funktioner ved hjælp af dimensioner du skrev på den oprindelige skitse. Trække i trapper og placeringen af eventuelle gelændere og indbygget siddepladser. Holde alt i andel ved hjælp af den samme skala, en tomme til hver fod, for alle elementer.

•Draw disposition af bevægelige elementer, såsom grill, borde eller stole, din hensigt at placere på dæk, på et separat stykke papir. Hvis det er muligt måle de faktiske elementer og trække dem til at skalere. Hvis ikke, bruge dimensioner fra lignende elementer til at få en god repræsentation.

•Klippe stole, tabeller og andre elementer med en hobbykniv til at bruge som skabeloner. Placere dem på din skala tegning og ændre layout, indtil du er tilfreds.

•Draw de bevægelige elementer på din skala tegning i de stillinger, du bedst kan lide. Kontrollere trafik stier for at sikre, at dit layout vil tjene sit formål.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com