Hvordan du udskifter en ovn døren segl

August 22

Hvordan du udskifter en ovn døren segl

Nogle gange vil du opdage at din mad madlavning ujævnt eller det tager længere tid end det bør for at få gjort. Når dette sker, skal du muligvis en ny ovn døren segl. Bare tænd ovnen og føler omkring døren; Hvis du føler varmen kommer ud i et bestemt sted, du har brug for en ny tætning for sikker. Der er to typer af forseglinger: en, der er på rammen ovn og en der er mellem for- og bagside dele af døren. Udskift kun den første slags selv; for sidstnævnte, kalde en professionel.

Instruktioner

•Tag gamle segl ud af kanalen i rammen. Nogle sæler er holdt i et spor med skruer, stramme kanal og holde fast i seglet. Du kan have til at løfte op én side af kanal at se skruerne. Løsne disse skruer først og trække ud sæl. Ikke tage alle vej ud som det vil være lettere for dig at installere den nye segl, hvis skruerne er halvvejs i skruer.

•Rengør kanal godt med en lille mængde af vaskemiddel og skylles i varmt vand. Sørg for der er ingen fedt venstre rundt om ruden i døren.

•Start installation på toppen af døren og sted den nye segl i kanalen. Når du arbejder på tværs af og ned i siderne, stramme skruerne for at holde seal på plads. Færdig i bunden af døren og butt enderne af seglet sammen. Hvis forseglingen er stiv og du har problemer med at arbejde med det, proppen i varmt vand i et par minutter for at blødgøre det og gøre det mere smidigt.

•Ansigt tilbage over segl og sørg for det er lige. Nogle gange mens du strammer skruerne kan du fordrejer seal lidt. Hvis du synes, det er forvrænget eller snoet, bare løsne skruen og rette det. Spænd skruen kun stram nok til at holde seal på plads.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com