Sikker produkter at slippe af mus

August 23

Sikker produkter at slippe af mus

Beskytte et hjem mod mus er en lang og frustrerende kamp. Mus gøre deres hjem dybt inde i vægge og ind gennem svagheder i en struktur, som boligejer er sandsynligvis ikke klar over. Produkter der findes der er både sikker for mennesker og kæledyr, og sikre, at musene er frastødt hjemmefra, aldrig at vende tilbage.

Skadedyr Repeller ultimative

Skadedyr Repeller ultimative bruger skiftevis ultralyd og magnetisk bølge pulser over 5.000 kvadratfod at skabe et område i hele hjemmet, der er ubehageligt at gnavere og insekter. Enheden sluttes til en standard stikkontakt og arbejder hele dagen for at holde mus fra hjemmet. Lydbølger er for stille til mennesker eller store dyr at høre, hvilket betyder, at kæledyr er sikre. Uden for findes versioner af repeller at holde gården fri for mus så godt.

Natures forsvar: økologisk kornede animalske frastødende

Drys naturens forsvar omkring værftet eller under hjemmet for at holde mus væk. Fokusere den økologiske kornede frastødende på områder af ejendommen hvor dyr forsøger at komme ind i hjemmet. Naturens forsvar synker ned i jorden og forbliver aktiv for en fuld sæson, udenfor hjem beskyttelse gennem sikker, naturlig unddragelse. Det er sikkert at bruge omkring pets i alle former og er økologiske, biologisk nedbrydning i jorden naturligt uden forgiftning ejendommen.

Rotte Zapper Ultra

Rotte Zapper Ultra er en sikker in-home enhed, der bruger elektricitet for at dræbe erobrede rotter. Det virker ved at trække gnavere i et hulrum, som er lille nok til at forhindre utilsigtet fangst af hjem kæledyr. Rotte Zapper Ultra er udformet som en børne - og kæledyr-sikker fælde, der kræver den lille dør lukke fuldt ud før enhver elektrisk udladning. Én gang inde, det bruger en skarp ryk af elektricitet til at slukke de erobrede gnaver. Enheden er batteridrevet og i stand til kontinuerlig brug i op til to år, eller 60 dræber, før batterierne skal udskiftes. Rotte Zapper Ultra er smertefri, hurtig og ren.

Angreb bølge Pestrepeller

Angreb bølge Pestrepeller bruger ultralyd lyd, leveret med en automatisk bølge variation til at sikre, at husholdningernes gnavere ikke tilpasser. Det er uskadeligt for mennesker og kæledyr er energieffektive og sikre for miljøet. Angreb bølge Pestrepeller skader ikke invaderende mus, er det kun gør hjemmet i en uvelkommen miljø for dem.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com