DIY Cement terrasser

October 8

DIY Cement terrasser

Som en gør det selv projekt har hælde cement gårdhave sine fordele og ulemper. På den ene side er prisseddel for en konkret gårdhave normalt billigere end at bygge den samme gårdhave fra mursten eller fliser, især hvis du ikke kræver en cement truck levering. Men jobbet kræver stor planlægning og sans for detaljer og kræver absolut bistand fra mindst én anden person. Også, hælde cementen skal være gjort rigtigt første gang, fordi en alvorlig fejltagelse efterlader dig med en cement rod i stedet for en fin gårdhave.

Instruktioner

Byggemodning

•Dig et hul på mindst 1 fod dybt i midten af din foreslåede gårdhave og undersøge snavs. Hvis din jord er konsekvent sandede under overfladen, har du ikke brug for en grus foundation. Hvis det er ler eller lerjord, som er tilfældet i dette eksempel, skal du en grus foundation.

•Mark omkredsen af din terrasse med stakes. Bindebånd til hver af disse indsatser, hvilket skaber en visuel reference til siderne af din terrasse. Hvis resultaterne er skævt eller forkert justerede, justere placeringen af dine indsatser i overensstemmelse hermed.

•Excavate område inde i din omkreds. Dine konkrete gårdhave skal være 2 inches tyk, plus har mindst 6 inches af grus nedenunder, så skal du grave webstedet gårdhave arbejde ned til en minimumsdybde på 8 inches.

•Line sider af gårdhave plads med Træfiberplader sidespor, indstille at toppe af bestyrelserne udvide mindst 2 inches over jordniveau, at skabe en selv, lige skimmel hælde cement. Styrke plade ved at køre stakes uden for bestyrelserne i intervaller på 2 fødder.

•Dump grus til webstedet arbejde, fylde det til en dybde på mellem 6 og 8 inches.

•Brug et stykke af skrot træ, som en længde af 2 x 4 at sikre bed i gårdhaven er fladt og niveau. Flytte træ af sektioner ned på længden af gårdhave, kontrollerer træ med en tømrer niveau hver gang, indtil du har kontrolleret hele sengen over gårdhaven. Hvis nogen område ikke er plan, tilføje eller fratrække grus og glat det med en jern rake.

Hælde Cement

•Mix din cement som instrueret af fabrikanten, ved hjælp af enten en cement mixer eller i hånden med en trillebør med en pind. Flytte cementen til webstedet arbejde med en trillebør (eller cement mixer, sig selv, hvis det er en lille en) og dumpe det i gårdhave seng.

•Instruct din assistenter til at udjævne cement med et strygejern rake mens du gå tilbage til at blande flere cement (eller visa versa). Fortsætte holdindsats blanding, hælde og raking indtil fiberplader mug er næsten fuld, og derefter instruere dine hjælpere til at starte udjævne toppen af tegning af skrot træ du har brugt til niveau grus tidligere på tværs af det, bruger det som et afretningslag.

•Glatte overfladen yderligere ved at køre en bull flyde over overfladen tre til fire gange. Runde kanter af beton med en murske af kantning.

•Overvåge cement som det hærder. Puljer af vand bør danne i overfladen og derefter blive reabsorberes før du går videre til næste trin.

•Klippe udfoldelse riller i gårdhave overfladen ved hjælp af din kantning murske. Som regel, du har brug for en ekspansion groove tillade cement til at udvide og kontrakt uden revner for hver 10 fod i betonoverfladen. Hvis du hælder en 12-af-12-mund-square gårdhave, der er mere end 10 fod lang og bred, så brug det en udfoldelse rille for begge akser. Det mest symmetriske fremgangsmåde er at skære en groove ned i midten, opdele terrassen i hvad der ligner fire firkantede blokke.

•Glatte ud gårdhave igen med en magnesium flyder. Tillad betonen til at hærde natten over, og derefter trække op indsatserne og trække ud i bestyrelserne.

Tips & advarsler

  • For store gårdhave projekter, kan du leje en lille gravemaskine til at grave ud gårdhave arbejdsstedet, samt at have forblandet cement leveres af en lastbil og dumpet på patio seng.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com