Hvordan at omplante et blomstrende Rose Bush

August 25

Det ideelle tidspunkt at omplante en rosenhæk er i den hvilende fase. Sandsynligheden for, at transplantation chok er drastisk reduceret, når anlægget ikke spirende, blomstring, eller udvikle nye rødder. Lejlighedsvis skal en rosenhæk flyttes når det er i fuldt flor. For at hjælpe med at reducere stress på anlægget, vælge en gråvejrsdag eller begynde tidligt om morgenen, før solen har en chance for at røve plante af vand. Holde rødderne fugtige og dækkede at reducere vandtab. Arbejde hurtigt, men forsigtigt, for at sikkert transplant rosenhæk.

Instruktioner

•Pour vand rundt i bunden af rosen indtil det begynder at swimmingpool, med angivelse af mætning af den omgivende jord. Gentag denne proces hver dag, starter to til tre dage før transplantationen. Giv rødderne tid til at absorbere så meget vand som muligt før flytningen. Når udsat for fri luft, vil væv hurtigt tørre.

•Fjern alle døde eller døende blomster. Bruge et par rene, skarpe Sakse til tynde busk ved at afskære eventuelle beskadigede eller syge grene. Placere knivene nær bunden af den uønskede gren. Hold håndtagene i en 45 graders vinkel og snip blade væk. Du ønsker ikke at beskære en blomstrende Busk for hårdt, da skære væk for meget kunne reducere odds for en vellykket transplantation, med anlægget re-voksende Stokke i stedet for at etablere nye rødder.

•Dig et hul på den nye placering, der er større end rodklump Rose du omplantning. Mens den passende størrelse af hullet vil variere noget afhængigt af proportionerne af busk flyttes, skal transplantation site være mindst 2 fod bred og 1 ½ fødder dyb for at rumme en fuldvoksen rosenhæk. Lad størrelsen af dine særlige busk være din guide.

•Mix kompost i den udgravede jord, at skabe en 50/50 blanding.

•Sæt bladet af en robust skovl ca 12 inches fra bunden af rosenhæk. Skubbe skovlen i jorden. Vrikke håndtaget af skovl frem og tilbage til at løsne jorden. Arbejd din vej rundt busk, skaber en stor cirkel af løst snavs. Bruge denne cirkel som din guide til at grave en lavvandet grøft omkring rosenhæk, grave ned omkring 18 inches. Brug Sakse til at afskære eventuelle store rødder, du støder på.

•Skub klinge af skovlen under bunden af busk. Vride klingen lidt for at frigive rødderne. Tryk ned på håndtaget og forsigtigt løfte busk fra jorden. Undlad at ryste planten eller børste jord fra rødderne.

•Transport busk til den nye placering. Hvis dette vil tage længere tid end 20 minutter, Pak rødderne i fugtig jute til at holde dem fugtige, og fjerne jute lige før plantning. Angiv busken i hullet. Sikre, at det sidder i samme højde som det var i sin tidligere hjem. Hvis dette ikke er tilfældet, tilføje eller fjerne jord fra webstedet plantning, indtil busken er placeret korrekt.

•Distribute den udgravede jord jævnt omkring rødderne, back-fyld hullet med kompost-blandingen. Tryk ned på jorden lejlighedsvis, fjerne enhver potentiel luftlommer.

•Kapacitet rosen bush grundigt. Tilsæt vand, som er nødvendig for tre til fire uger at holde jorden på webstedet plantning jævnt fugtig. Når busken viser tegn på ny vækst, reducere vanding tidsplanen. Tillader jord tørre lidt før vanding tilskynder sundt rodvækst.

Tips & advarsler

  • Efterlad ikke skrøbelige rødderne af rose bagning i solen, mens du forberede hullet til transplantation.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com