Hvordan man dyrker pelargonier til æterisk olie

August 25

Pelargonier består af flere sorter, der varierer fra flerårige og årlige til Biennalen i vækst vaner. Disse blomster er eftertragtede i parfumering branchen for dens duftende æteriske olie. At vide, hvordan man dyrker pelargonier for at gøre din egen æteriske olie kræver ikke havearbejde ekspertise, fordi de har tendens til at vokse i de fleste jord kvaliteter i tempererede klimaer. Dette giver dig mulighed for at eksperimentere med forskellige sorter af blomsten til at finde den mest duftende til dit hjem æteriske olie behov.

Instruktioner

•Sæt en sphagnum disk til hver frø på en engangs pie tin. Disse diske tjene som fremragende substrater for spirende frø og kan findes i haven forsyning butikker.

•Sæt en enkelt geranium frø, som er lille og sort, til dip af hver tørv disc. Vælg en bred vifte af geranium, der er mest duftende rose geranium eller wildwood geranium. Disse duftende stærkt sorter producere farverige blomster, der indeholder aromatiske olier.

•Administer 1/2 kop vand til hver tørv-disk, der indeholder en frø. Tørv disken vil straks svulme op som det absorberer fugt - og det vil kuvert frø.

•Sæt pie tin i en solrig vindueskarm. Lade det der for at spire blomsterfrø til fire dage.

•Tilføj en anden 1/2 kop vand til tørv diske og lade dem for yderligere tre til fire dage. I løbet af denne tid bør geranium spirer stikke gennem toppen af tørv diske.

•Fyld en blomst plantageejer måler 16 inches dyb og mindst 12 inches lang med pottemuld. Fyld den 3/4 af vejen med en pottemuld, der er formuleret for vokser duftende blomster. Disse forskellige jord formler kan findes i haven butikker.

•Sæt hver tørv disk direkte i containeren, omkring en tomme i jorden. Dette dækker disken, men efterlader spire af geranium planter på toppen af jorden. To eller tre geranium planter producerer nok blomster til at gøre kraftig æterisk olie til personlig brug. En plante udbytter ca 1 ounce af æterisk olie, afhængigt af sort.

Tips & advarsler

  • Vand planterne rigeligt engang hver femte dag for at holde dem sunde og blomstrende. Brug økologiske blomst fødevarer til at holde blomster af din pelargonier, sund og levende. Denne hjælpere til at skabe høj kvalitet æterisk olie til dine behov.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com