Farver i haven floks

August 25

Farver i haven floks

Haven floks livens op landskab med en regnbue af farver. Flerårige haven floks blomstrer fra juli til September og lugter som Kryddernelliker. Haven floks foretrækker fuld sol til halvskygge og fugtig, frugtbar, veldrænet jord. Vokse floks i US Department of Agriculture hårdførhed zoner 4 til 8, med undtagelse af 'Vulkan rød' og 'White flamme', som kan vokse i zone 9 og «David «i zone 3. Give god luftcirkulation og tynde stængler at reducere forekomsten af meldug, som haven floks er modtagelige for når overfyldt.

Hvid

En award vindende haven floks er 'David', der har vundet flerårig plante af år 2002 fra foreningen flerårig plante. Det har bedre meldug modstand end andre haven floks kultivarer. 'David' har rene hvide blomster og når en højde på 2 til 4 fødder med en spredning af 2 til 3 fødder. 'Hvide flamme' passer til dine behov hvis du leder efter en hvidblomstrede haven floks til små rum. Dette dværg form står 1 til 1 1/2 fod høje.

Pink

Pink haven floks kommer i en regnbue af nuancer. "Lyse øjne" har meget lys pink kronblade med en hot pink øjet, at nå op til 2 fod høj og 1 1/2 fod bred. 'Sir John Falstaff' har mørk laks-pink blomster med rød til vin farvede centre, stående 3 til 4 fod høje og 2 til 3 fod bred. «Eden's Crush» når en højde på 2 til 2 1/2 fod høje med en spredning på op til 2 fødder. Det har mørk pink kronblade med en mørk pink øjet. «Eva Cullum» stå 2 til 2 1/2 fod høj og bred med pink blomster og mørke pink øjne.

Rød

Sætte fut i haven med stænk af røde haven floks. Plant 'Starfire' med sin dybe røde kronblade, at nå en højde på 2 til 3 fod høj og 1 1/2 til 2 fod bred.

'Red Riding Hood' er kirsebær rød blomster og står op til 2 fod høj og 1 1/2 fod bred. 'Sandra' er en lille form at nå bare genert af 2 fod høje, men bred spredning klump op til 3 fødder. Det gør en indvirkning i en haven seng med sin levende, lyse-røde blomster. 'Vulkan rød' haven floks (Phlox paniculata 'Barthirtysix' P.P.# 16721) har en høj tolerance over for meldug. Den når en højde på 1 til 1 1/2 fod med medium-dybt røde kronblade.

Lilla og blå

'Franz Schubert' er et fint skraverede haven floks med lilla-pink blomster, der har en stjerne-formet, mørk lilla øje og lyseblå skitserer kanterne på kronbladene. Det står 3 til 4 fod høj og 1 1/2 til 3 fod bred. Kultivar 'Blå paradis' er bleg lavender-blå når første open, bliver mørkere, da det aldre og er resistente over for meldug. Det står 2 til 2 1/2 fod høj og op til 2 fod bred. 'Laura' når en højde af 3 til 4 fod og en bredde på 2 til 3 fødder. Det har lilla blomster med hvide øjne.

Orange

Gøre en delvist skyggefuldt område pop med orange haven floks. 'Brigadegeneral' har levende Rosa-røde blomster med let orange toning. Det kan vokse 3 til 4 fod høje og 2 til 3 fod bred. 'Orange perfektion' har mørk orange blomster, at nå den samme højde og bredde som 'Brigadegeneral,» at gøre en dejlig kontrast af mørke og lyse når plantet sammen.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com