Hvordan kan folk bruge papir birketræ?

August 26

Papir Birch er en alsidig træ både levesteder og fordele. Bruges i alt fra papir at gøre og møbler bygning til naturmedicin og native anvendelser, hvert enkelt element i dette træ fra unikke bark og træ til sap, der flyder i er af værdi for mennesker og dyreliv både.

Hvor skal papir Birch træer vokse?

Træet papir Birk (Betula papyrifera) er hjemmehørende i regionen Boreal i Canada. Trods sin primære vækststeder er beliggende mod Canadas nordlige grænser af trævækst, er denne vifte af træ stand til at trives i mange typer af jordbund og mere tempereret klima. Opkaldt efter den måde, hvorpå barken peels off i papir-tynde plader, er denne unikke træ blevet brugt af både indfødte, nybyggere og kommercielle bestræbelser både i mange århundreder.

Native American anvendelser

Ifølge provinsen British Columbia, brugt indfødte"birkebark som materiale til kurve, Vugger og kanoer". Barken kan geometriprogrammet desuden bruges til indpakning af mad og som tagdækning for krisecentre. Træ, selv blev brugt til mange mindre redskaber, og sap blev brugt som et middel mod forkølelse. British Columbia's hjemmeside fortsætter med at sige, "Birch sap kan bruges til at lave sirup, men det kræver 80 til 100 liter af sap til at gøre en liter sirup! Ufortyndet, birch sap kan bruges til at gøre eddike eller Birk øl." Klart, papir Birch tilbydes umådelige fordele til de indfødte, der kreativt brugt det.

Moderne og kommercielle anvendelser

I moderne tider, er papir Birch forvist primært til kommerciel brug. Birk er en hårdttræ, og ifølge Earl Rook af Rook.org er brugt, "kommercielt for finer, krydsfiner og pulpwood. Det er nemt arbejdede og tager finish og pletter let. Møbler, frysere og talrige specialgrafit poster er lavet af birk tømmer." Birk er også en fælles brændeovn og pejs brændstof, og det oprindelige æstetiske afbarket har også resulteret i landskabspleje udbredelse - især i nordlige landestandarder.

Wildlife anvendelser

Selv uden menneskelig opfindsomhed og brug, er papir Birch stadig almindeligt anvendt af et væld af vilde dyr, fra pattedyr til fugle og insekter. Ifølge provinsen British Columbia, kan "papir birch være en vigtig vinter mad til mange skovens dyr herunder hjorte og elg. Det er også en livret snesko harer, Hulepindsvin og bæver". Selvfølgelig bruge mange forskellige arter af fugle, sin krinkelkroge som nesting steder samt.

Hvordan vil du bruge papir Birch?

Som med de fleste træer er papir Birch nyttig til meget mere end bare sit træ. Hvis Birkene vokse i din værftet eller tæt, prøve at lave kurve fra deres bark som en sjov måde at få udendørs med dine børn, eller hvis du er særligt eventyrlysten måske vil du prøve at bruge birch sap for drikkevarer eller sirup. Husk dog, at de medicinske anvendelser af birk ikke er blevet verificeret eller evalueret og råd og vejledning fra en ekspert er nødvendigt at sikkert udforske en af disse indfødte bruger. Men selv hvis du beslutter at bare beundre deres unikke skønhed, tager trøst i faktum, at hvis du ikke drage fordel af papiret Birch's mange fordele, dyr, fugle og insekter i dit nabolag er sikker på at.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com