Hvad var de forskellige måder at mennesker levede deres liv i Colonial New York?

August 28

Hvad var de forskellige måder at mennesker levede deres liv i Colonial New York?

Liv i colonial New York var meget forskellig fra liv i dag. Folk var nødt til at gøre alt for sig selv, og mænd og kvinder havde forskellige huslige pligter at holde husstanden kører. Nogle husstande havde ansatte, men de fleste af tid kolonisterne gjorde alt arbejde i Parlamentet. Kolonisterne havde dog også nogle tid til rekreation.

Mænds opgaver

Medmindre en mand havde en stilling inden for Fællesskabet, som en advokat eller en læge, gjorde han det meste af det tunge arbejde at opretholde en gård. Mænd bygget hegn, vedligeholdes græsgange og haver, sig tog af dyr, plantet afgrøder, skåret træ, bygget boliger og slagtet dyr for mad til familien. Mænd opholdt sig inde i meget af tiden i vintermånederne da afgrøder kunne ikke blive plantet og det var for koldt at gå udenfor.

Womens opgaver

Kvinder tendens til indendørs opgaver og tog sig af børn i colonial New York. Nogle fælles opgaver for kvinder inkluderet rengøring af huset, forberede måltider, spinding og vævning klud og malkning køer. Årstidens opgaver omfattede konservering og konservering af mad og rygning kød i vintermånederne. Kvinder også syede tøj, plader og gardiner til husholdningen i hånden og gjorde vask på en regelmæssig basis. Kvinder skolet også undertiden børn derhjemme i stedet for at sende dem i skole.

Børns opgaver

Kun børn af privilegium gik i skole i en længere periode af tid. De fleste børn blev hjemme for at hjælpe med gøremål omkring gården. Børn udføres mange af de mindre opgaver på gården, såsom indsamling af æg, at bringe vand fra åen, malkning køer, stopning og lære bogstaver og tal hvis undervist hjemme. Mange børn skulle have gøremål udført af den tid, der solen rejste sig for at være i stand til at hjælpe med andre opgaver i dagtimerne.

Rekreation

Trods daglige pligter, mennesker af colonial New York fundet tid til at have det sjovt. Børn spillede spil udenfor eller svømmede i sommermånederne og spillede i sneen i vintermånederne. Skaktern, kugler, hinke, leapfrog og pind og bold var nogle koloniale spil, at børn kunne lide at spille. Små piger elskede rag dolls fremstillet af glansbilleder rundt omkring i huset. Piger har ofte lært at gøre deres egne rag dolls og tøj til at gå med dukkerne.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com