Problemer med lav-Flush toiletter

August 29

Problemer med lav-Flush toiletter

Lav-flush toiletter var bemyndiget af Department of Energy i 1992. Mens forordningen ikke tvinge boligejere til at fjerne ældre, højere vandmængde toiletter, det krævede at fabrikanter skal designe og producere nyere versioner, der levet op til de nye standarder. Den primære årsag til lav-flush design var at spare på vandet, som toiletter helt sikkert gøre, ved hjælp af kun omkring 1,6 gallon pr flush i modsætning til den gamle stil 3,5 gallon proces. Som man kunne forvente, dette lavere vand krav skabt en række usædvanlige problemer.

Flere tømninger

I et forsøg på at rydde legemer fra toilettet, ty mange brugere til flere rydninger, som straks nederlagene opgave i spare på vandet. Ifølge ThePlumber.com, ville en høj procentdel af husejere bevidne, at 1,6 gallons af vand ikke er nok til at fuldføre jobbet af rødmen korrekt. Desværre, vælge at installere en højere volumen toilet er ikke længere en mulighed, så praksis af flere rødmen er blevet hverdagskost.

Afløbssystemer

Om en individuel septiktank eller byens kloaksystem, en lavere volumen af vand bevægelse spildevand gennem rør til sin endelige destination har skabt en tilstopning problem som aldrig før. Ifølge en artikel i online nyhedskilde, staten, byen San Francisco har fundet en udbredt stank lavet af tilstoppede rør i byens kloaksystem, som embedsmænd har besluttet er et direkte resultat af lav-flush toiletter. Manglende rødmen magt strejker igen.

Retro Design

VVS-systemer i huse bygget før midten 1990s var designet til at arbejde med højere-flush toiletter. Et badeværelse omforme, der indeholder en lav-skyls toilet ofte resulterer i en ikke kraftig nok vandflow til at skubbe legemer gennem rørene og ud i septisk eller kloak systemet, hvilket resulterer i enten fortsatte frustration eller en endnu mere omfattende remodel af hele VVS-systemet.

Vedligeholdelse

Frustreret boligejere ty til forsøger at gennemføre arbejdet omkring løsninger inde i toilettet tanken at forsøge at øge vandgennemstrømningen, hvilket ofte resulterer i skade til mekanismerne og et efterfølgende kald til en blikkenslager til at ordne det hele rod. Sandheden er, at den gennemsnitlige person ikke kan gøre en lav-skyls toilet til en høj-skyls toilet. Producenterne har overholdt de nye love og designet dem fra jorden op til at bruge mere end 1,6 gallon pr flush. Når husejere pille, kræves mere vedligeholdelse fra en professionel.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com