Hvor hen til hjælp Stop Global opvarmning ved at plante planter

October 16

Hvor hen til hjælp Stop Global opvarmning ved at plante planter

Global opvarmning er en stigning i den gennemsnitlige temperatur på jorden. Ifølge nogle undersøgelser steget at jordens temperatur med omkring 1 grad Fahrenheit i de sidste 100 år, muligvis som følge af øget kuldioxid (CO2) i atmosfæren. Du kan stoppe stigende temperaturer, er det nødvendigt at reducere mængden af CO2. Fordi planter tager i kuldioxid, er øge antallet af planter én måde at bidrage til at reducere mængden af CO2. Ifølge Carbon Positive, en carbon oplysninger hjemmeside, er træer en af de bedste valg for denne proces.

Instruktioner

•Decide hvilken type, du gerne vil plante. Nogle arter, såsom amerikansk elm (Ulmus americana), fjerne 4 pounds af CO2 fra atmosfæren pr. år, når det er 1 år gammel, og af den tid, det er 50, det vil fjerne næsten 123 pounds af CO2 pr. år.

•Indstil hvor du vil plante dit træ. Undersøge træets behov for sådanne ting som sollys og vand, og vælg stedet i overensstemmelse hermed.

•Få et træ, der er egnet til din placering. Vælg en størrelse, der er nemmest for dig at håndtere. Mindre træer vil være lettere at plante og håndtag, og er mere tilbøjelige til at trives, når transplanterede. Træer 1 til 2 år gamle er ideelle til omplantning, men du kan bruge yngre eller ældre træer, hvis du foretrækker. Alle af dem absorbere kuldioxid.

•Dig et hul til dit træ. Grave det stort nok til at holde alle træets rødder. Placer træet i hullet og udfyld snavs omkring det, pakning ned snavs nok til at sikre træet.

•Kapacitet og gøde det nye træ, for at hjælpe det komme over chokket over at blive flyttet. Sættetid rødderne grundigt. Lade dem tørre ud nok at der ikke er nogen stillestående vand. Sættetid dem igen.

•Indstil om du har nok plads til at tilføje et andet træ. Ifølge nogle skøn tager det et sted mellem 96 og 500 modne træer til at udligne carbon footprint af den gennemsnitlige amerikaner. Plante så mange som du kan for at hjælpe stop global opvarmning.

Tips & advarsler

  • Alle planterne udnytte kuldioxid i respiration. Hvis du ikke kan plante træer, plante hække, buske, selv græs og blomster. Noget kan hjælpe. Kulstof absorption og brugsstatistikker varierer fra kilde til kilde, så bruge oplysninger du finde som en vejledning og ikke som en absolut svar.
  • Træer med tiden bliver meget store, og det er vigtigt at overveje dette, når plante et træ, især et hurtigt voksende type. Ikke plante det i nærheden af højspændingsledninger, kloak rør eller septiktanke. Også være forsigtig, når plantning af træer i nærheden af huse eller andre bygninger, som lemmer kan falde og skade tagene og windows.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com